För yrkesverksamma - Studiebesök på Kurs- och kunskapscenter

Information

logo

Studiebesök för dig som arbetar exempelvis inom Habiliteringen, psykiatrin, kommunen eller annan vårdgivare och vill veta mer om Kurs- och kunskapscenter och hur vi jobbar.

Enhet
Kurs- och kunskapscenter

Målgrupp
Yrkesverksamma,Pedagoger

Kursansvarig
Habiliteringens kurs- och kunskapscenter, 08-123 355 00, habkurscenter.slso@regionstockholm.se

Studiebesök för dig som arbetar exempelvis inom Habiliteringen, psykiatrin, kommunen eller annan vårdgivare och vill veta mer om Kurs- och kunskapscenter och hur vi jobbar.

Vi kommer berätta mer om hur vi arbetar i vårt administrativa team samt i våra tre behandlarteam:

  • Barn- och ungdomsteamet (BU)
    Som har kurser och grupper för föräldrar till barn 5-17 år med autism utan intellektuell funktionsnedsättning. BU har även grupper för barn från 9 år och föreläsningar och kurser för andra anhöriga, exempelvis syskon eller mor- och farföräldrar.
  • Vuxenteamet (Vux)
    Vuxenteamet har grupper och föreläsningar för vuxna patienter som har autism utan intellektuell funktionsnedsättning. Vux har även föreläsningar för anhöriga.
  • IF-grupper
    För patienter som är 15 år eller äldre och har IF ges grupper om vuxenlivet med IF. IF-grupper har också föreläsningar för anhöriga.

Information om anmälan:

Du loggar in och anmäler dig med ditt Bank-ID. Avanmäl dig om du inte kan komma så vi kan erbjuda platsen till någon annan.

 

Plats: Rosenlunds sjukhus, Tideliusgatan 12, Kurs- och kunskapscenter, plan 3, Lokal: Vita Bergen.  

Course instances

 If you want to sort the table, turn the mobile to landscape mode whereupon the columns will be visible and you can sort, then turn the mobile back to portrait mode to see the sorting.

Instance Date Deadline for application Available places
There is nothing to show.