Livet med intellektuell funktionsnedsättning

Information

Enhet
Kurs- och kunskapscenter

Målgrupp
Närstående,Syskon,Mor- och farföräldrar,Föräldrar

Kursansvarig
Habiliteringens kurs- och kunskapscenter, 08-123 355 00, habkurscenter.slso@regionstockholm.se

För anhöriga till unga och vuxna med intellektuell funktionsnedsättning, IF. Föreläsning om IF och om hur anhöriga kan stötta en person med IF.

Du som är förälder, vuxet syskon eller annan berörd anhörig till en person som har IF är välkommen att anmäla dig till föreläsning hos oss på IF-grupper!

Din närstående kanske går eller har gått på IF-grupp. Du är välkommen att delta även om din närstående inte gått på IF-grupp.

Syftet med föreläsningen är att ge ökad kunskap om IF (intellektuell funktionsnedsättning). Vi kommer att berätta om vad vi gör på IF-grupper och hur vi i grupperna pratar om diagnosen IF och vi kommer också beröra andra teman som vänskap, ensamhet, kommunikation och sexualitet. Det kommer finnas utrymme för diskussion och frågor.

Tanken är att du ska få kunskap och tips kring hur ni kan prata vidare om sådant vi tar upp på IF-grupper. Det kan vara bra att känna till hur och varför vi samtalar kring olika teman.

 

Plats: Rosenlunds sjukhus, Tideliusgatan 12, Kurs- och kunskapscenter, plan 3, lokal: Vita Bergen.

Course instances

 If you want to sort the table, turn the mobile to landscape mode whereupon the columns will be visible and you can sort, then turn the mobile back to portrait mode to see the sorting.

Instance Date Deadline for application Available places
There is nothing to show.